Follow your dreams

Tänkte att jag skulle göra ett litet inlägg innan det är dags att fara till naprapaten – igen! Är så less på denna nacke och rygg just nu. Det lilla jag scrappar just nu blir ståendes och bara korta stunder, ryggen orkar inte mer än så… =( Nå ja, det är tur att scrappandet är så rolig att man glömmer bort smärtan för ett tag!

Den här LO:n gjorde jag till Allt om Scraps söndagsbilaga förra söndagen. Då skulle vi scrappa efter temat -Det viktiga är inte att det blir fint. Det viktiga är att vi har roligt!

Till detta tema tog jag tillfället i akt att våga prova någonting nytt. Spela roll om det skulle bli fel, roligt hade jag i alla fall bestämt mig för att ha. En av mina stora inspirationskällor är Finnabair/ Anna Dabrowska-Pekocka och jag blev så glad när jag såg att hon lagt upp en video i sin blogg om några av teknikerna hon använder sig av. Så därför bestämde jag mig för att lifta Anna. Videon jag utgått från hittar du HÄR. http://tworzysko.blogspot.com/2011/11/live-with-prima.html
Jag lekte en hel del med färgerna och teknikerna hon visade. Anna avslutar oftast sina projekt med att spraya svart GlimmerMist närmast fotot. Tyvärr hade jag ingen svart färg utan fick nöja mig med mörkblå. Men jag kommer definitivt inhandla en svart inom den närmaste tiden eftersom jag tycker att det är en mycket läcker effekt och jag hade aldrig vågat mig på att prova göra det själv.
Ett litet missöde hann jag dock med. För att inte få färg på fotot lägger Anna våtservetter över. Det gjorde jag också, men i slutet blev jag lite slarvig vilket slutade med att jag fick turkos GlimmerMist över ansiktet på fotot. Första tanken var att byta foto men sen ångrade jag mig och tänkte att det får blir som det blir. Detta var ju trots allt bara ett test och det viktiga var att jag hade riktigt roligt medan jag skapade.

Ha en bra dag!

Kram ztina

Annonser

5 responses to “Follow your dreams

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: