Canvastavla med steampunk-detaljer

Måste erkänna att jag är expert på att skjuta upp saker, kanske framför allt att publisera inlägg i denna blogg. Medan mitt bloggmaraton var igång så gick det jättebra att göra en massa inlägg (hade ju press på mig =), men nu tänker jag varje dag -Jag gör det imorgon! Så skärpning till MIG!

På forumet Svensk Scrapbooking är jag med i en utmaning där man ska testa 10 nya saker under en månad. Superkul! (som sagt var så behöver jag utmaningar för att få något gjort som ni säkert ser!) På denna canvastavla har jag därför använt mig av flera, för mig, nya saker. Tavlan valde jag att göra lite i Steampunk stil men ändå lite romantisk!

En av sakerna jag utmanade mig själv med var att prova skriva ut foton på canvastyg, så då gjorde jag det med detta foto. På bilderna är det svårt att se att det är utskrivet på canvas men i verkligheten syns det ganska tydligt. Det blir en ganska robust känsla och man behöver ha fotot lite på avstånd för att se detaljerna. Tittar man för nära så blir det som om allt flyter ihop.

Tissue tape var en annan sak som jag skulle prova och det var verkligen en produkt som föll mig i smaken! Superkul att jobba med!

För första gången har jag även provat använda mig av Fimolera! Har genom åren arbetat en hel del med cenitlera men alltid blivit lika irriterad över att man måste sitta och knåda den en halvtimme innan man kan börja skapa! Tvärtemot cenitlera så är Fimoleran mjuk redan från start och den var verkligen underbar att sitta och jobba med!!! Fick lite känsla av att sitta med en stressboll. Fimoleran har jag gjort till ett hjärta och sedan tryckt på mönster med hjälp av olika kugghjul. Avslutningsvis färglade jag det med Alcohol Ink i guld vilket också var en ny produkt för mig! Även runt tavlans kanter har jag målat lite med Alcohol ink.

De små kugghjulen har jag stansat ut på krympplast med hjälp av min älskade TimHoltz-die! Sedan värmde jag krympplasten så att den blev mindre och avslutade sedan med att embossa dem! En superkul teknik som jag ska jobba mer med!!!!!

Här ser ni fler kugghjul i olika storlekar. Det guldfärgade har jag färglagt med Alcohol Ink och det mörkbruna har jag satt 3D-lack på. Den snygga metallblomman kommer från Prima – så klart!

Och här är ännu fler kugghjul!

Jag känner att jag verkligen kommit in i detta med att prova nya saker, så se fram emot det framöver! Utmanar mig själv att blogga igen redan imorgon! =D

Kram ztina

Annonser

5 responses to “Canvastavla med steampunk-detaljer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: