min lilla prins!

Nu är det äntligen dags för lite nya bilder på lillprinsen… Han växer så det knakar och har redan hunnit bli 5 veckor gammal… Dagarna bara flyger förbi!

DSC_0420

DSC_0387

DSC_0406

De här fotona är tagna under vår lilla minisemester till Seskarö förra veckan. Det var så himla skönt att få komma hemifrån ett tag och se nåt annat. Visst är han ganska charmig =)

För någon vecka sedan hittade jag förresten ett horoskop för bebisar hos Cia som beskriver hur din bebis är. Så här står det om Jonathan:

Tvillingarna 20 maj – 20 juni

Med din Tvillingbaby får du fullt upp. Han gör sig hörd praktiskt taget hela tiden med små lustiga, ofta härmande läten. Han är otroligt nyfiken på allt och alla och vill för allt i världen inte missa någonting. Därför är han också väldigt rastlös och har inte tid att stanna länge på ett och samma ställe. Det ska vara omväxling och nya saker att leka med hela tiden.

Det verkar då stämma bra än så länge, så fort han är vaken så vill han se sig omkring och blir snabbt less att stirra på samma sak en längre stund. Lätena börjar också komma mer och mer men tiden får väl utvisa hur mycket horoskopet kommer att stämma framöver! Spännande!!!

Kram ztina

Annonser

8 responses to “min lilla prins!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: