Scrappa med tyg

Idag har vi haft en av våra scrapträffar med vår lilla ABF-grupp. Hann börja med några altrade gåvopåsar men inte så mycket mer… Vi brukar nämligen vara duktiga på att surra och fika bort tiden istället på dessa träffar! 😀 Nåja, huvudsaken är ju att vi har trevligt tillsammans!

Till den här gången var det jag som hade bestämt utmaning så därför hade jag valt något som jag länge velat göra själv – nämligen att scrappa med tyg. Då menar jag inte nån liten spets eller liknande, utan det skulle vara en större tygbit med på LO:n, i övrigt fick man göra som man ville. Så här blev min LO:

DSC_0462

Jag valde att scrappa ett foto som Tomas tog på mig när jag var gravid i vecka 29. Fotot sepiatonade jag för att det skulle gå bättre ihop med de andra färgerna. När jag tänker efter så är nog detta den första LO:n jag gjort med bara mig själv på. (Ja, förutom lillpyret i magen då förståss:-))

Tygbiten har jag klippt ut från ett linne som jag hade tänkt kasta tidigare i våras. Men jag tyckte så mycket om trycket så jag valde att spara linnet i min lilla scrapvrå istället. I övrigt har jag använt mig av rub-ons (rubriken), clearstamps, brads, en fjäril från ett halsband och en tag med lite text på som jag gömt bakom fotot.

Kram ztina


13 responses to “Scrappa med tyg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: