Alster från mässan

Snacka om att det verkligen är vår nu. Solen har lyst hela veckan och fågelsånger hörs överallt! Underbart härligt!

Här kommer två av de alster jag gjorde på scrapmässan i Luleå.

dsc_0399

Det här bidraget gjorde jag till en tävling där man skulle inspireras av ordet VÅR. Eftersom jag inte hade några vårkort med mig så blev det så här istället. Jag har faktiskt använt mig av en del av en overlay på denna LO. Jag tycker om overlays men använder dem sällan – vet inte varför! Kanske för att de kan vara lite svåra att matcha med??? På kanterna har jag chalkat och använt mig av edge scrapern för att få lite mer vintagekänsla.

dsc_0414

Den här LO:n av Tobias när han diskar gjorde jag till en kit-tävling. Hade en hel del problem med den eftersom jag varken tyckte särskilt bra om mönstren eller färgerna på papprena. Det var helt enkelt inte jag – men det är väl det som är en del av utmaningen! Hur som helst så försökte jag göra den relativt enkel med mycket cardstocks och bara en liten bit av ett mönsterpapper. Färgerna på fotona gick ju i alla fall ihop med pappersfärgerna – men inte kan jag säga att det är en av de LO:s som jag är mest nöjd med…

Men , men – tänk om man skulle behöva vara supernöjd med allt man gjorde. Då skulle man ju aldrig våga testa nåt nytt! Hoppas att ni har det lika soligt som vi!

Kram ztina


9 responses to “Alster från mässan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: